Girona Ciutat 360º

Volta als 4 Cims de Girona

« de 2 »

 Informació general

 • Ruta Ideal per conèixer les muntanyes i les valls que envolten la Ciutat Immortal de Girona i a la vegada conèixer la Ciutat.
 • Una combinació perfecte per un cap de setmana complert. Esport, Natura, Cultura i Gastronomia en un mateix dia.
 • Està dissenyada per fer-la en 1 dia i mig.
 • La 1a part és la més exigent. Surts de Girona pel carril bici Girona-Olot i entres a la Vall del Llémena per començar a fer el primer Cim (St Grau, 500m). Després de fer el 1r Cim es tornar a baixar a la Vall del Llémena per conèixer diferents pobles de la Vall.
 • El 2n Cim (Rocacorba, 982m) és el més exigent i el més alt. El camí té unes vistes espectaculars de la Val del Llémena i de la Comarca dels Volcans de la Garrotxa. El descens és directe passant per diferents poblets on es combina pistes i senders fàcils i divertits.
 • S’entra a Girona seguint el riu Ter i ens porta per carrerons interminables i estrets on visitem la Catedral i el Call Jueu
 • Sortim per la Vall de St Daniel per fer el 3r Cim (St Miquel, 395m) amb una pujada molt suau on es troba el Castell de St Miquel. Des d’quest punt podrem veure tot el recorregut que hem fet anteriorment: Girona als nostres peus, St Grau , Rocacorba i que en falta fer, Els Àngels.
 • Des de St Miquel baixem directe i ràpidament al poble de Juià per tornar a pujar i fer l’últim cim (el Santuari dels Àngels, 485m). Lloc emblemàtic i molt concorregut pels esportistes de Girona. On tornem a veure unes vistes espectaculars de la Costa Brava (Golf de Roses, Illes Medes). I d’aquí directe al punt d’origen, Girona.
 • Girona està envoltada per muntanyes en totes les direccions. Des de cada cim té unes vistes de la Costa Brava i dels Pirineus espectaculars. I des de cada cim es pot veure tots el cims de la ruta.

 

Dades sobre l’itinerari

Distància: 104 Km

Desnivell +: 2720m / 2720m

Etapes: 1 o 2 Etapes

Natura: Vall del Llémena, Serra de Rocacorba, Les Gavarres, Riu Ter

 

1 Etapa

Distància: 104 Km

Desnivell +: 2720m / 2720m

2 Etapes

1a Etapa

Distància: 70km

Desnivell +: 1685m / 1685m

 

2a Etapa

Distància: 33km

Desnivell +: 1067m / 1067m

 

Dades de la rutaDades PersonalsAltres Serveis

Informació addicional

 

Modificacions de la Ruta

Totes les  Rutes estan desenvolupades tal com les veieu, amb un punt d'origen i un punt de finalització, amb un quilometratge, amb un recorregut, amb una direcció ... Però vosaltres les podeu variar a les vostres necessitats. Nosaltres ens amotllem:

 • Variar el Sentit. Ex: Figueres a Olot i Olot a Figueres
 • Variar el Punt d'Inici i/o Final: Ex La Ruta Circular Girona Baixa Muntanya, començar a la Bisbal
 • Variar la Distància: Ex: La Ruta Figueres Olot, començar a Castellfollit de la Roca
 • Variar trams del Recorregut: Ex: La Ruta Sta Coloma a Olot, passar per la Zona Volcànica de la Garrotxa
 • ...

 

Transport de Maletes

Per poder pedalar amb total comoditat, us portem les maletes en l’Allotjament de cada final d’etapa.

 

Transport de Passatgers i bicis

Us venim a recollir al vostre lloc d’arribada i us portem al vostre inici de ruta. I al final de la ruta us tornem al vostre punt d’origen.
Ex: Terminals de Bus, Tren, Avió, Allotjament, ...

 

Nit Extra dia anterior

Si arribeu al punt d’inici de la ruta el dia anterior i no teniu allotjament també us el gestionem

 

Nit Extra dia posterior

Si al finalitzar la ruta us voleu quedar una nit més al lloc on heu acabat la ruta o en altre lloc i no teniu allotjament també us el gestionem.

 

Lloguer de Bicicleta

Si no podeu portar la vostra bicicleta us en proporcionem una de lloguer.

 

Lloguer de GPS

La ruta us la passarem amb format track que després necessitareu un GPS per poder-la seguir. Si no disposeu de GPS us el facilitem.

 

Servei de Guia

Teniu la possibilitat de fer part de la ruta (algun/s dies) o tota entera amb un guia. El gran avantatge d'anar amb guia, a més de la màxima seguretat, és poder variar en qualsevol moment el recorregut passant per altres camins en relació al nivell i la necessitat dels bikers o l'estat del terreny.

 

Seguro d’Accidents

Quan es realitza qualsevol activitat a la natura és molt important anar-hi amb la total seguretat. I fer un seguro d'accidents pels dies de la ruta és el primer pas.

 

Assistència en Ruta

L'assistència en ruta la podem fer de 2 tipus:
a) Un cotxe d'assistència us anirà seguint i us farà d'assistència mecánica, d'alimentació i si alguna persona no pot/vol continuar podrà pujar al cotxe.
b) Estar en contacte directe en qualsevol moment de la ruta. I et facilitarem l'assistència necessària per cada problema que tinguis. No volem que res et faci tornar enrere o que no puguis acabar la teva ruta.