Massís de Cadiretes <=> Estanys de Sils

« de 2 »Informació general

  • Ruta que uneix 2 Espais Naturals molt diferents.
  • El Massís de Cadiretes (o Massís de l’Ardenya) és un Espai Natural format per petites elevacions rocoses. Aquest massís constitueix una àrea natural de valors geològics, botànics i paisatgístics excepcionals. És un conjunt de muntanyes dins la Serra Litoral que separa la Selva Marítima i la Selva Interior. La vegetació és molt densa i compacta, constituïda sobretot per boscos de suros, però també alzines i pins.
  • L’Estanys de Sils és una zona humida. Antigament era un antic llac natural i que havia estat el llac més gran de Catalunya. Pel que fa a la fauna, destaquen els ocells aquàtics.
  • El recorregut té 2 parts ben diferenciades: la 1a part és totalment plana creuant canals d’aigua i petits estanys i trobant-nos també petites poblacions. La 2a part consisteix en creuar tot el Massís tenint sempre vistes al mar desde tots els cims.
  • La ruta acaba al mar, a la Costa Brava, en una de les poblacions més encantadores: Tossa de Mar

 

Dades sobre l’itinerari

Distància: 43,60 km

Desnivell +: 1111m / 1007m

Etapes: 1 Etapa

 

1 Etapa

Massís de les Cadiretes – Estanys de Sils

Distància: 43,60km

Desnivell +: 1111m / 1007m

Dades de la RutaDades PersonalsAltres Serveis

 

Informació addicional

 

Modificacions de la Ruta

Totes les  Rutes estan desenvolupades tal com les veieu, amb un punt d'origen i un punt de finalització, amb un quilometratge, amb un recorregut, amb una direcció ... Però vosaltres les podeu variar a les vostres necessitats. Nosaltres ens amotllem:

  • Variar el Sentit. Ex: Figueres a Olot i Olot a Figueres
  • Variar el Punt d'Inici i/o Final: Ex La Ruta Circular Girona Baixa Muntanya, començar a la Bisbal
  • Variar la Distància: Ex: La Ruta Figueres Olot, començar a Castellfollit de la Roca
  • Variar trams del Recorregut: Ex: La Ruta Sta Coloma a Olot, passar per la Zona Volcànica de la Garrotxa
  • ...

 

Transport de Maletes

Per poder pedalar amb total comoditat, us portem les maletes en l’Allotjament de cada final d’etapa.

 

Transport de Passatgers i bicis

Us venim a recollir al vostre lloc d’arribada i us portem al vostre inici de ruta. I al final de la ruta us tornem al vostre punt d’origen.
Ex: Terminals de Bus, Tren, Avió, Allotjament, ...

 

Nit Extra dia anterior

Si arribeu al punt d’inici de la ruta el dia anterior i no teniu allotjament també us el gestionem

 

Nit Extra dia posterior

Si al finalitzar la ruta us voleu quedar una nit més al lloc on heu acabat la ruta o en altre lloc i no teniu allotjament també us el gestionem.

 

Lloguer de Bicicleta

Si no podeu portar la vostra bicicleta us en proporcionem una de lloguer.

 

Lloguer de GPS

La ruta us la passarem amb format track que després necessitareu un GPS per poder-la seguir. Si no disposeu de GPS us el facilitem.

 

Servei de Guia

Teniu la possibilitat de fer part de la ruta (algun/s dies) o tota entera amb un guia. El gran avantatge d'anar amb guia, a més de la màxima seguretat, és poder variar en qualsevol moment el recorregut passant per altres camins en relació al nivell i la necessitat dels bikers o l'estat del terreny.

 

Seguro d’Accidents

Quan es realitza qualsevol activitat a la natura és molt important anar-hi amb la total seguretat. I fer un seguro d'accidents pels dies de la ruta és el primer pas.

 

Assistència en Ruta

L'assistència en ruta la podem fer de 2 tipus:
a) Un cotxe d'assistència us anirà seguint i us farà d'assistència mecánica, d'alimentació i si alguna persona no pot/vol continuar podrà pujar al cotxe.
b) Estar en contacte directe en qualsevol moment de la ruta. I et facilitarem l'assistència necessària per cada problema que tinguis. No volem que res et faci tornar enrere o que no puguis acabar la teva ruta.